Zonneschermen met verschillende knikarmen en valschermen

Wilt u speciale zonneschermen voor buiten dan bent u bij Jeroen Schulte aan het juiste adres. Wij bieden maatwerk en een divers pallet aan doeken. Zowel zonwering binnen als zonwering buiten. Het beschermd uw interieur en zorgt dat uw woning in temperatuur behaaglijk blijft.

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar u niet onderdoor hoeft te lopen. Het zijn eenvoudige en effectieve zonwerende schermen die eenvoudig aangebracht kan worden. Wij hebben speciale stormvaste armen voor aan de kust of op grote hoogten. Wilt u speciale RAL-kleur dan kan dit gemoffeld worden tegen een meerprijs.

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor elke woonsituatie. Denk bijvoorbeeld aan een schaduw speciaal voor het terras of voor uw eigen huiskamer. Knikarmschermen kunnen horizontaal afgesteld worden. Knikarmschermen zijn leverbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Zonnescherm

Een nostalgische uitstraling kun je realiseren met een optimale zonwering van Markiezen. Het maakt niet uit van welke kant de zon komt, een markies beschermd u optimaal tegen de zon. Naast de zonwerende functie heeft de markies een nostalgische uitstraling. De fraaie kap is voor elke gevel een prachtige aanvulling.

Wij maken uw zonneschermen op maat en in de kleur die bij uw huis en interieur past. Bezoek onze winkel voor advies op maat.

Zonnescherm