Onze Doe Het Zelf Winkel in Voorhout voor elk advies en elke klus

Onze Doe Het Zelf Winkel is het adres voor al uw doe het zelf klus benodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment waardoor u exact het juiste producten en gereedschap bij ons kunt kopen.

Wij zijn uw lokale doe het zelf zaak waar u terecht kunt voor de kleine en grotere klus attributen. Voor speciale schroeven, moertjes en ander gereedschap bent u bij ons aan het goede adres.

Wij hebben goede verf voor zowel binnen als buiten. We kunnen de juiste kleur voor u mengen. Natuurlijk hebben we ook de gebruikelijke kleuren en met een kleurenwaaier is het uitzoeken altijd een stuk eenvoudiger.

Voorafgaand en voor onderhoud zijn goede speciale schoonmaakmiddelen beschikbaar. Wij hebben een zeer brede selectie van hout, schimmel, badkamer en vloer reinigers.

s.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wij zijn specialist in sleutels en kunnen u uitstekend informeren over de beveiliging van uw huis. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat aantoonbaar bijdraagt aan de inbraakwerendheid en sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen, wijken en de omgeving.

Buiten zonwering

Voor buitenzonwering zijn er verschillende mogelijkheden. Wij adviseren u graag in de winkel of maken een afspraak bij u thuis voor het opmeten zodat wij u een passende offerte kunnen uitbrengen. Natuurlijk verzorgen zij ook de montage bij u thuis.

Gereedschap en materialen

Voor al uw kleine doe het zelf activiteiten kunt u bij ons in de winkel terecht voor advies. Wij zorgen dat u met het juiste gereedschap en producten veilig zelf kunt klussen. Goed passend gereedschap zorgt ervoor dat het werk goed kan worden uitgevoerd.

U kunt al het gereedschap en de juiste materialen kopen in de bekendste Doe Het Zelf winkel van Voorhout en omgeving.

Doe Het Zelf Winkel

Graag adviseren wij u persoonlijk. Met onze expertise kunnen we uw vragen altijd beantwoorden, waardoor u doe het zelf klus eenvoudiger wordt. Het resultaat van uw harde werk met goed gereedschap is altijd te herkennen.

Voor speciale op maat gemaakte kastenwanden of betimmeringen bent u bij ons ook aan het goede adres.

Doe het zelf klussen
Zonnescherm

Het menselijke persoonlijk contact vanuit de Doe Het Zelf Winkel in Voorhout staat bij ons op nummer één. Wij brengen graag onze kennis over en zien dit terug in het enthousiasme van de resultaten van onze klanten.